Abdomen extra-plat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

cat de bune sunteti, multumesc mult mult! si prompte!

Gabriela, mare dreptate ai cu mancatul la computer! dar tu zici sa nu incep sportul cu dieta? sau sa incep sport doar usor, eventual cardio? da, sa ma tin de program ar fi ideal. dar stii ce se intampla? ca eu mereu am mancat doar o masa principala pe zi si restul gustari si asa is obisnuita si n-am avut probleme de greutate absolut niciodata...mi-e ca daca incep sa mananc asa des, poate ma fac cat casa, acum umplu numa o camera, pe-a mai mare. :-))

Deus, mama draga, nu poti tu sa scoti o carte si sa ma scutesti pe mine de efortul de-a printa tot ce spui? :-)) suna excelent sfaturile tale, mai ales ca nu am deloc probleme cu dulciurile, alcoolul sau alte minuni, adica nu am pofte de ceva. eu doar vreau sa mananc, orice, mai ales cand sunt "down"...chestie pe care n-am inteles-o niciodata la altii, dar, na, uite ca m-a lovit si pe mine.

mananc total haotic, o data pe zi doar, consistent (cina cu sonia), iar in rest, ciugul ca o gaina si ma ingras ca o vaca.

dar gata, stop! sa vina si Caro cu planul de flotari si tumbe si pazea, ca asa nu se mai poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

TIPS-uri pentru abdomen plat (pe care evident si eu le respect cand imi mai aduc aminte..)

1.Pozitia dreapta a corpului intotdeauna! Stiti voi..umeri drepti trasi in spate,dar coborati (pentru a nu ne durea spatele, ceafa), privirea sus.
2. Burta supta..concentrati/incordati muschii "chi" (muschii abdominali)

Ar fi ideal sa adoptam acasta postura tot timpul..cand mergem, cand stam la calculator, cand facem treaba prin casa, etc.

Eu spun povesti ideale acum, va dati seama ca mi-am tras umerii in timp ce scriam acest mesaj, si faceam pe lupul moralist si teoretician....da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Conchita, cica trebuie sa-toi "starnesti" (pornesti, re-pornesti) organismul sa consume cum trebuie. Si asta se face prin mancat des si cantitati rezonabile.

Am citit testimonials a multor persoane care au trecut de la diete yo-yo, la diete facute de nutritionisti si cu totii au spus ca la inceput li s-a parut ca au foarte multa mancare. Pentru ca treceau de la o masa principala pe zi (+ o tona de prostii care nu inseamna decat calorii goale), la 5 mese, cu mancare "corecta".

Nu stiu ce sa-ti spun despre sport; eu cel mai frumos am aratat atunci cand am facut si sport impreuna cu dieta. Da' asa zic unii, ca primele saptamani de dieta sa nu faci sport. Eu zic, ca putina miscare nu strica niciodata, asa ca eu as merge intotdeauna pe combinatie dieta + sport.

Daca n-ai avut probleme de greutate niciodata, atunci esti norocoasa si inseamna ca daca slabesti acum cat ti-ai propus, corect, fara infometare, nu mai pui la loc.

Dar cate kg vrei sa slabesti?

Ma duc la treaba ca sunt pana peste cap.



Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex
Eu spun povesti ideale acum, va dati seama ca mi-am tras umerii in timp ce scriam acest mesaj, si faceam pe lupul moralist si teoretician....da??


citeam si ma inroseam de jena ca uite ce scofalcita stau in scaun, m-am indreptat repede de shale si ajung la ultima fraza cand ma cocosez la loc, de ras! :-)))

Gabriela, nu vrei sa stii cate kilisoare tre sa dau jos, ca n-ai mai vorbi cu mine! nici in oglinda nu ma mai uit, de jena cum am putut sa am atata delasare si sa ajung in halul asta????
eniuei, raportez: am facut supa de pui dupa-amiaza cat a dormit sonia, conform sfatului, deci frigiderul e "plin". :-)) in parc am alergat de numa pe urmele copilei si la final am pus-o frumos in carut si am dat o tura de parc in pas sprintar, aprox. o mila jumate, doua. la cina am avut peste cod la cuptor, salata de rosii, castraveti, mar si ardei gras, putina branza de vaci si kaput, asta este pentru toata seara. am niste dvd cu pilates, imi pun castile in curand si bag o juma de ora inainte de somn. treaba e ca mi-e foame exact acum, in timp ce vorbesc despre diete!!

deci, eu sunt serioasa, am inceput acum, nu de maine ( nota bene, Deus!):-)) cine se mai inscrie pe lista lui Caro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Conchita, da' tu de ce nu dormi, ca "ie" creieii noptii in America??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Conchita, da' tu de ce nu dormi, ca "ie" creieii noptii in America??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!


e abia 10 seara la mine! :-)) unde ma trimiti cu gainile la culcare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Conchita, pardon ! In America (,) cu care lucrez io e mai noapte....


Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Fetelor va citesc cu interes.
Deus, merci pt timpul tau, am 'notat' si eu ce ai scris.

Azi m-am simtit rau, fizic si pe toate planurile.
Si eu tot pe fond psihic mananc. Anul asta am simtit ce inseamna depresia cronica. M-a lovit din plin. Si stau ff tarziu, am probleme cu somnul. Sunt mereu obosita.. It's aggravating!!!
Uneori am obiceiul prost de a manca dupa pitica mea ce ramane de la ea.
Si nu mai contabilizez ce am mancat intr-o zi.
Gata! Nu mai vreau sa fiu cosul ei de gunoi.

Vreau sa ma disciplinez.

Io ma bag la voi in grup.

Ma ridic in picioare si declar ca si in sedintele alea de terapie in grup: Ma numesc Mindy si sunt mancohoolica!
Am nevoie de ajutor! e grav.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Depresia pe care o simtim de cele mai multe ori este cauzata de rutina,anotimpuri, lipsa anumite vitamine/minerale in corp, blazare...
Mancatul pentru confortul psihic ascunde ceva nemultumiri: ce viata rutinata am, poate ma inteleg rau cu sotul, serviciul nu ma multumeste, nu stiu ce sa fac cu viata mea de acum in colo ( multe femei isi fac planuri de genul: ma marit, imi fac o casa, fac un/doi copil/copii, deschid o firma, etc., dupa care, in momentul in care au relizat toate astea se impotmolesc si se intreaba bine dar eu in urmatorii 20-40 de ani ce mai fac? doar imi cresc copilul si vad de treburile casei? ) si multe alte cauze care ne macina gandurile. Lipsa de vitamine, lipsa de soare, lipsa de hobby-uri, lipsa de perspectiva, toate astea ne pot cauza depresii limitate din care majoritatea iesim.
De aceea am spus sa fie supa in frigider si iaurturi pentru ca de cate ori vrem sa dam navala in mancare sa avem alternative care sa nu ne deranjeze tare constiinta. De cate ori mancam de nervi/plictiseala/frustrare ne simtim bine 5 min dupa care apare sentimentul de vina care ne adanceste depresia. Si tot asa, intram intr-un cerc vicios.
Inceputul pentru fiecare este diferit, unele incep prin a se inscrie la o sala de sport, altele prin a incepe o dieta drastica care este o forma de penitenta...
Este bine sa luam vitamine si minerale fiindca ne ajuta sa avem energia pentru a ne apuca de ceva.

Nu incepe fara sa fi pregatita, ziua de azi fa pregatiri pentru urmatoarea etapa. Iti cumperi un carnetel dragut care o sa fie jurnalul tau, iti cumperi papa sanatoasa pt cateva zile bune, iti faci supe, iti cumperi eventual ceva articole sportive si iti planifici urmatorii pasi. In timp ce faci programul ai sa vezi cum simti ca apare un licarit de speranta in sufletul tau.
Pentru acasa este suficient daca lucrazi cu propria greutate, cu un elastic si eventual cu greutati pt glezne.
Nu va planificati din start ca faceti sport zilnic si de 3 ori/zi fiindca obositi psihic doar la gandul asta. Nu va apucati de aceste schimbari inainte de ciclu de preferat fiindca atunci toate sunt pe dos.

Revin mai tarziu ca am o tona de treburi si doi clienti:) Va pup si va doresc o zi buna (luati vitamine ca va ajuta!)

www.de-azi.ro
poze familia mea


inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu va citesc si va doresc tutuor mult spor la slabit si dat burticile jos!

Deus,
2 intrebari, te rog frumos:
- la "albele" pe care nu le maninci intra si lactatele ? (alea rezonabile, gen iaurt, brinza semi/degresata etc. , nu ma refer la unt, smintina ca banuiesc ca de-alea nu e voie)
- la tine cascavalul e "alb" ...?

Mergi la inceput